Αρχική Ειδήσεις The Kingdom Exodus: Η νέα Horror σειρά του Lars von Trier

The Kingdom Exodus: Η νέα Horror σειρά του Lars von Trier

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα από το καινούργιο ιατρικό θρίλερ, με όνομα «The Kingdom Exodus» του Lars von Trier

με Έλενα Τσιουρλή

Επιστροφή στις οθόνες με την νέα του σειρά The Kingdom Exodus κάνει ο Lars von Trier. Το νέο ιατρικό θρίλερ με ακόμα πιο σκοτεινά κωμικοτραγικά και υπερφυσικά φαινόμενα προβάλλει μια νοσταλγική ωδή στο πρωτότυπο που παρακολουθεί τη ζωή του προσωπικού και των ασθενών ενός νοσοκομείου που βιώνει παράξενα φαινόμενα.

Το τρίτο μέρος της τριλογίας «The Kingdom» αποτελεί ιατρικό horror και είναι η πρώτη σειρά παραγωγής MUBI. Η πρώτη εμφάνιση της σειράς έγινε πριν από 28 χρόνια όταν η σκοτεινή κωμική μίνι σειρά γνωστή στη Δανία ως “Riget” (The Kingdom), προβάλλει τη ζωή του προσωπικού και των ασθενών ενός νοσοκομείου που βιώνει παράξενα φαινόμενα – ακρωτηριασμούς πτωμάτων, μια ελληνική χορωδία από λαντζέρηδες, φαντάσματα στους διαδρόμους, έναν γιατρό που ξεγεννάει γρήγορα τον ηθοποιό Udo Kier -σε κανονικό μέγεθος- στο τέλος του πρώτου κύκλου.

Το MUBI έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, αλλά και πληροφορίες για  την πολυαναμενόμενη σειρά του Λαρς φον Τρίερ το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην πλατφόρμα το φθινόπωρο.

Η σειρά πέντε επεισοδίων του αμφιλεγόμενου σκηνοθέτη, παραγωγής της Zentropa, ακολουθεί το προσωπικό και τους ασθενείς ενός νευροχειρουργικού θαλάμου σε ένα νοσοκομείο της Κοπεγχάγης. Στο «The Kingdom Exodus», η υπνοβάτης Karen θα αναζητήσει απαντήσεις στα άλυτα ερωτήματα της σειράς, προκειμένου να σώσει το νοσοκομείο από την καταστροφή.

Η νέα σεζόν αποτελείται από μία ομάδα γνωστών ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι Λαρς Μίκελσεν (The Killing), Μίκαελ Πέρσμπραντ (Sex Education), Νικολάι Λι Κάας (Riders of Justice) και Τούβα Νοβότνι (Bonus Family), ενώ θα εμφανιστούν και οι Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ (Big Little Lies) και Ντάβιντ Ντέντσικ (Chernobyl).

Το MUBI παρέχει ακόμα τις δύο πρώτες σεζόν του The Kingdom, τις οποίες θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει αποκλειστικά στην υπηρεσία, πριν από την προβολή της συνέχειας «The Kingdom Exodus».

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions