Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος που παρίστανε αστυνομικό και είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος που παρίστανε αστυνομικό και είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης

με Έλενα Τσιουρλή

Ο 35χρονος όπου εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα των διωκτικών αρχών της Γερμανίας, για διαδικτυακές απάτες και στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ μάλιστα παρίστανε τον αστυνομικό συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του στον Ανακριτή φέρεται να ομολόγησε ότι δεν έχει καμία σχέση με το Σώμα της Αστυνομίας ενώ αποδέχθηκε εν μέρει της πράξεις της πλαστογραφίας.

Όσον αναφορά την παιδική πορνογραφία που βρέθηκε στο κινητό του δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε και αρνήθηκε την κατηγορία.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο, δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, βρισκόταν στην Ελλάδα, τουλάχιστον από το 2019, και κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions