Αρχική Θέατρο To “Γεια” της Δέσποινας Βανδή γίνεται μιούζικαλ

To “Γεια” της Δέσποινας Βανδή γίνεται μιούζικαλ

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας μεταφέρει στο θέατρο σε δικό του σενάριο και σκηνοθεσία ένα από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας.

με Παναγιώτης Χασάπης

Το φθινόπωρο του 2022 ένα  από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας, το “Γεια” της Δέσποινας Βανδή γίνεται μιούζικαλ σε σενάριο και σκηνοθεσία του έμπειρου στο μιούζικαλ Δημήτρη Μαλισσόβα. Πρόκειται για μια παραγωγή της People Entertainment Group εμπνευσμένη από τον δίσκο της μεγάλης τραγουδίστριας με την υπογραφή του Φοίβου που το 2001 τραγουδήθηκε, ακούστηκε και χορεύτηκε όσο κανένα άλλο μουσικό κομμάτι αλλά και άλμπουμ (και εδώ που τα λέμε συνεχίζει!).

Ο διπλός δίσκος περιελάμβανε 21 νέα τραγούδια και με την κυκλοφορία του έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα μέρες. Το 2002, ο δημιουργός και η ερμηνεύτρια του “Γεια” παραλαμβάνουν το βραβείο για τις “καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο” στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας. Την επόμενη χρονιά το “Gia”, η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου – κατακτά τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και γίνεται Νο 1.

Το 2022, το άλμπουμ και τα τραγούδια που ξεχωρίζουν μέχρι σήμερα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify, συνδέονται με το “γεια – the musical”, μια παράσταση που όπως μας υπόσχονται οι συντελεστές της θα αφήσει εποχή. Αυτό που μένει είναι να μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές!

Πηγή: athinorama.gr

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions