Αρχική Ειδήσεις Τρόμος στην Αττική: Επανεμφανίστηκε ο παιδοβιαστής με το βαν – Είχε καταδικαστεί στα 26 χρόνια φυλάκισης, όμως τον αποφυλάκισαν στα 6 χρόνια

Τρόμος στην Αττική: Επανεμφανίστηκε ο παιδοβιαστής με το βαν – Είχε καταδικαστεί στα 26 χρόνια φυλάκισης, όμως τον αποφυλάκισαν στα 6 χρόνια

Το 2015 βίασε 2 παιδιά και πιάστηκε επ’αυτοφώρω την ώρα που πήγε να βιάσει ακόμα ένα 15χρονο αγοράκι

με Έλενα Τσιουρλή

Ξαναχτύπησε ο συναγερμός στην Αττική για τον βιαστή των παιδιών με το λευκό βαν, ο οποίος το 2015 είχε βιάσει 2 παιδάκια και αποπειράθηκε να βιάσει άλλο ένα. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί επ΄αυτοφώρω στον Κορυδαλλό τον Μάρτιο του 2015 όταν έβαζε στο βαν των οργίων ένα 13χρονο αγόρι που το είχε «ψαρέψει» στο Facebook παγιδεύοντας το.

Είχε καταδικαστεί στα 26 χρόνια φυλάκισης, όμως όπως φαίνεται αφέθηκε ελεύθερος στα μόλις 6 χρόνια φυλάκισης.

Τα 2 σήματα κινδύνου που δόθηκαν για να συνειδητοποιήσουν ότι ο ‘’περίεργος’’ άνδρας που κυκλοφορεί στην Αττική είναι ο παιδοβιαστής με το βαν, ήταν  όταν σε συζήτηση που είχε με παιδιά νεαρής ηλικίας, είπε ότι του αρέσει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια. Και ο δεύτερος συναγερμός ήταν όταν εντοπίστηκε σε πάρτυ γυμνασίου. Άρχισαν να ψάχνουν οι γονείς ποιος είναι αυτός ο άνδρας και ανακάλυψαν ότι πρόκειται για τον βιαστή με το λευκό βαν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το MEGA oι κάτοικοι της περιοχής, όπου κατοικεί ο άνδρας εδώ και έναν μήνα, έχουν θορυβηθεί καθώς συνεχώς μιλάει για σεξ και κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές.

Προφανής είναι ο σάλος που έχει προκληθεί στην είδηση ότι ο 46χρονος άνδρας κυκλοφορεί ελεύθερος, 6 χρόνια μόλις μετά την καταδίκη του.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions