Αρχική Ειδήσεις Βόλος: Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι για τα αποτσίγαρα που πετούσε

Βόλος: Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι για τα αποτσίγαρα που πετούσε

Τον απείλησε λέγοντάς του ότι θα τον «καθαρίσει» τον γρονθοκόπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος

με Έλενα Τσιουρλή

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με επικίνδυνη σωματική βλάβη χωρίς ελαφρυντικά και περιοριστικά μέτρα προς το 60χρονο θύμα και τον 33χρονο γιό του σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων δικάστηκε ο άντρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στον γείτονα του επειδή τον ενοχλούσαν τα αποτσίγαρα και τα άδεια πακέτα τσιγάρων που έλεγε πως έβρισκε στην αυλή του.

Αναλυτικότερα, ο 41χρονος αφού κατηγόρησε τους γείτονες ότι είχαν μετατρέψει την αυλή του σε σκουπιδοτενεκέ πήρε ένα μαχαίρι και πήγε στον 60χρονο γείτονα του είπε ότι θα τον καθαρίσει»  τον γρονθοκόπησε τον χτύπησε με το μαχαίρι στο πρόσωπο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος. Όταν ο 33χρονος γιος του θύματος είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο πήγε από τον 41χρονο όπου ούτε εκεί δίστασε εκείνος να απειλήσει και αυτόν ότι θα τον σκοτώσει και να του επιτεθεί, ωστόσο, κατάφερε ο 33χρονος να τον αφοπλίσει και να καλέσει την αστυνομία.

Ο 41χρονος κάθισε χθες στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για απλή σωματική βλάβη, για οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως και για παράνομη απειλή βίας.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions