Αρχική Ειδήσεις Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Έσβησαν οι ελπίδες της οικογένειας για την εύρεση της σορού του – Σε ποιον άνηκαν τα οστά στην σπηλιά

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Έσβησαν οι ελπίδες της οικογένειας για την εύρεση της σορού του – Σε ποιον άνηκαν τα οστά στην σπηλιά

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στο κρανίο και τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στη σπηλιά στα Δερβενοχώρια

με Έλενα Τσιουρλή

Λανθασμένη ήταν η εικασία ότι το κρανίο και τα οστά που εντοπίστηκαν στην σπηλιά στα Δερβενοχώρια άνηκαν στον Μάριο Παπαγεωργίου τον οποίο είχαν απαγάγει και σκοτώσει 10 χρόνια πριν.

Τα οστά που βρέθηκαν σε σπήλαιο βάθους 60 μέτρων στην περιοχή της Στεφάνης Βοιωτίας, στα Δερβενοχώρια, από σπηλαιολόγους στις 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, η πρώτη ανθρωπολογική εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, έδειξε ότι τα οστά ανήκουν σε άνθρωπο που έζησε στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής ανθρωπολογίας που διενήργησε την εξέταση, αποφάνθηκε πως η παλαιότητα των οστών συμπίπτει χρονολογικά με τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στο σημείο. Η χειροβομβίδα, λοιπόν, ήταν το Β’ Παγκοσμίου Πολέμου συνεπώς τα οστά δεν μπορεί να ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο άνδρας στον οποίο ανήκουν τα οστά, ήταν ενήλικας λευκής φυλής και ενδεχομένως να έζησε και προγενέστερα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρόλα αυτά, θα υπάρξει λήψη DNA για να γίνει γενετικός έλεγχος με τη βάση εξαφανισμένων προσώπων.

 

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions