Αρχική Τηλεόραση Καίτη Κωνσταντίνου για τη σκηνή του φιλιού μεταξύ των δύο ανδρών: “Εύχομαι με το πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον, να μην μας προκαλεί εντύπωση.”

Καίτη Κωνσταντίνου για τη σκηνή του φιλιού μεταξύ των δύο ανδρών: “Εύχομαι με το πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον, να μην μας προκαλεί εντύπωση.”

Η ηθοποιός μίλησε για την επίμαχή σκηνή αλλά και το γάμο μεταξύ ανδρών

με Παναγιώτης Χασάπης

Η Καίτη Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε για τη σκηνή του φιλιού μεταξύ των δύο ανδρών η οποίαπροβλήθηκε στην «Η τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ  όπου η ίδια πρωταγωνιστεί.

Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 ε για την σκηνή του φιλιού αλλά και το γάμο μεταξύ ανδρών.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χαλιέμαι λίγο όταν γίνεται ένα τόσο φυσιολογικό πράγμα, δύο άντρες να φιλιούνται και αμέσως γίνεται χαμός. ΟΚ, είναι ένα βήμα να το δείχνει και η κρατική τηλεόραση, αλλά είναι σύνηθες, δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα που ασχολούμαστε τόσο πολύ με ένα φιλί. Αισθάνομαι ότι υπάρχει λογοκρισία έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορεί μια σειρά να δείξει έναν παπά ή μια καλόγρια και να κάνει καλή σάτιρα. Ένας από τους ρόλους της τέχνης είναι να προκαλεί αντιδράσεις, γιατί αν δεν προκαλέσει αντιδράσεις γιατί να υπάρχει;

“Εύχομαι με το πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον, να μην μας προκαλεί εντύπωση. Είναι υποκρισία όλο αυτό. Δεν δείχνουμε ένα φιλί, δεν ασχολούμαστε με κάποια πράγματα που είναι «μην τα πιάνετε αυτά», αλλά από την άλλη ασχολούμαστε στις ειδήσεις με όλο αυτό το αίμα και στην εντατική που είναι όλοι με τους σωλήνες και πεθαίνουν. Δεν το καταλαβαίνω αυτό; Αυτό δεν απαγορεύεται»;

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions