Αρχική Αστεία Άνδρας κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια αφού μία γυναίκα έπεσε πάνω του και πάτησε κατά λάθος κουμπί στη μηχανή των λαχείων

Άνδρας κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια αφού μία γυναίκα έπεσε πάνω του και πάτησε κατά λάθος κουμπί στη μηχανή των λαχείων

Διαβάστε περισσότερα για την αστεία ιστορία...

με Παναγιώτης Χασάπης

Όταν σε χτυπήσει ένας άγνωστος, μπορεί να πάρεις μια συγγνώμη. Ο LaQuedra Edwards πήρε 10 εκατομμύρια δολάρια.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Έντουαρντ είχε μόλις βάλει 40 δολάρια σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης λαχείων σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες, όταν «κάποια αγενής» έπεσε πάνω στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να σπρώξει κατά λάθος τον λάθος αριθμό στο μηχάνημα.

«Μόλις με χτύπησε, δεν είπε τίποτα και απλώς βγήκε από την πόρτα», είπε ο Έντουαρντ.

Συνήθως αγοράζει φθηνότερα εισιτήρια, αλλά το κατά λάθος πάτημα του κουμπιού σήμαινε ότι είχε αγοράσει ένα εισιτήριο $30 200X Scratchers. Ο Έντουαρντς είπε ότι ήταν ενοχλημένος επειδή μόλις είχε ρίξει τα περισσότερα από τα χρήματά τουσε ένα μόνο εισιτήριο.

Αλλά μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, άρχισε να ξύνει το εισιτήριο των 40 δολαρίων και συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει το κορυφαίο έπαθλο των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν το πίστευα πραγματικά στην αρχή, αλλά ανέβηκα στον αυτοκινητόδρομο 405 και συνέχισα να κοιτάζω κάτω (το ξυστό) και κόντεψα να τρακάρω το αυτοκίνητό μου», είπε ο Έντουαρντ.

«Τράβηξα, το κοίταξα ξανά και ξανά, το σάρωσα με την εφαρμογή μου (Καλιφόρνια Lottery για κινητά) και απλώς συνέχισα να πιστεύω ότι αυτό δεν ήταν σωστό». Ο Edward είπε ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα κέρδη του για να αγοράσει ένα σπίτι και να ιδρύσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions