Αρχική Ειδήσεις ΗΠΑ: Δασκάλα παρενοχλούσε σεξουαλικά της επί 3 χρόνια 13χρονο μαθητή

ΗΠΑ: Δασκάλα παρενοχλούσε σεξουαλικά της επί 3 χρόνια 13χρονο μαθητή

Το παιδί απείλησε να αυτοκτονήσει

με Έλενα Τσιουρλή

Σύμφωνα με τη New York Post, μια 32χρονη δασκάλα στο Τέξας κακοποιούσε σεξουαλικά επί 3 χρόνια έναν μαθητή της, από τα 13 του χρόνια έως σήμερα σε ηλικία 16 ετών.

Αρχικά, τον προσέγγισε μέσω του δημοφιλούς διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού Fortnite, όπου αντάλλασσαν μηνύματα, ενώ έπειτα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική.

Συνευρέθηκαν σεξουαλικά τόσο μέσα στην τάξη, όσο και στο αυτοκίνητο της, ενώ εκείνη όταν χώρισε, μετακόμισε στο συγκρότημα διαμερισμάτων που έμενε ο ανήλικος.

Η συγκεκριμένη κατάσταση διήρκεσε για τρία χρόνια, μέχρι που η Μποντίν πλησίασε τον διευθυντή του σχολείου και του είπε ότι δέχεται παρενόχληση από έναν μαθητή της, ο οποίος σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Ο διευθυντής ωστόσο δεν φάνηκε να πείστηκε από τα λεγόμενα της δασκάλας και έτσι ειδοποίησε τις αρχές να ερευνήσουν περεταίρω την υπόθεση.

Η αστυνομία έψαξε τα τηλέφωνα της Bodine και του αγοριού και βρήκε τα μηνύματα.

Παραδέχτηκε ότι έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο και αργότερα παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με το αγόρι, το οποίο σήμερα είναι 16 ετών.

Η καταδίκη της Bodine έχει καθυστερήσει λόγω της πρόσφατης γέννησης του μωρού της. Ο μαθητής ωστόσο δεν είναι ο πατέρας του παιδιού.

 

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions