Αρχική Ειδήσεις ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με πυροβόλο όπλο – Νεκρή από πυροβολισμό στο κεφάλι μητέρα που έβγαλε βόλτα το βρέφος της

ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με πυροβόλο όπλο – Νεκρή από πυροβολισμό στο κεφάλι μητέρα που έβγαλε βόλτα το βρέφος της

γυναίκα πλησίασε ένας μαυροφορεμένος ένοπλος άντρας και πισώπλατα την πυροβόλησε στο κεφάλι όσο αυτή κρατούσε το καροτσάκι με το παιδί της

με Έλενα Τσιουρλή

Η 20χρονη μητέρα έβγαλε με το καροτσάκι βόλτα το παιδί της στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Τετάρτη (29.06.2022) στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν όταν ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα πλησίασε από πίσω από την γυναίκα και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να γίνει κάποια σύλληψη.

Ο δήμαρχος της πόλης Έρικ Άνταμς ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του δράστη, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου κοντά στο σημείο. «Θα βρούμε τον άνθρωπο που ευθύνεται για αυτό το φρικτό έγκλημα. Θα τον βρούμε και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη», τόνισε.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά επιθέσεων, πολλές από τις οποίες ήταν τυχαίες, εναντίον ανθρώπων σε δρόμους και το μετρό της Νέας Υόρκης.

Στο μεταξύ σήμερα οι βουλευτές της πολιτείας της Νέας Υόρκης θα συνεδριάσουν εκτάκτως προκειμένου να χαλαρώσουν τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή, έπειτα από τη σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions