Αρχική Ειδήσεις Νίκαια: Συναγερμός για απαγωγή 14χρονης – Την απήγαγε για 2η φορά ο βιαστής της

Νίκαια: Συναγερμός για απαγωγή 14χρονης – Την απήγαγε για 2η φορά ο βιαστής της

Η μητέρα της 14χρονης δήλωσε πως ο συγκεκριμένος άντρας, πατέρας 3 παιδιών και παντρεμένος απήγαγε ξανά την κόρη της πριν 20 μέρες και την βίασε

με Έλενα Τσιουρλή

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία για την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας στην Νίκαια, η οποία σύμφωνα με τη μητέρα, ο άντρας αυτός την απήγαγε πριν 20 μέρες είχε αρπάξει ξανά και την άφησε ελεύθερη αφού πρώτα την είχε βιάσει. Η μητέρα σύμφωνα με τα λεγόμενά της, του έκανε μήνυση αλλά αυτός δεν δίστασε να της αρπάξει ξανά την κόρη, με αποτέλεσμα τώρα να έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί της. Η ίδια, παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr η μητέρα της 14χρονης. “Πήγαν τα παιδιά μαζί να πάρουν ψωμί, η Μαρκέλλα με την Εσμεράλντα, ήρθε ο δράστης με το μαύρο αυτοκίνητο και ενα γκρι. Άρπαξαν τη μικρή με το ζόρι, ζήτησαν βοήθεια τα παιδιά, το πήρε και έφυγαν.

Αυτός ήταν εδώ στην περιοχή μας μέχρι πριν από 2-3 μήνες. Πριν από 20 ημέρες, που έγινε πάλι το ίδιο και του είχα κάνει μήνυση, 7 το πρωί πηγαίνε η Μαρκέλλα σχολείο και την άρπαξε. Την πήγε πιο κάτω από το σχολείο, την πήρε με το ζόρι και έφυγαν. Την είχε αφήσει μετά σε μια πλατεία. Αλλά την είχε τρομάξει με τα μαχαίρια. Είχε τρομάξει πολύ το παιδί τότε, λέει στο protothema.gr η κ. Μαρία η οποία είναι βέβαιη πως και αυτή τη φορά είναι ο ίδιος δράστης που άρπαξε την κόρη της.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ανήλικη απήχθη από άνδρα την Παρασκευή (7/10).

Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions