Αρχική Μουσική Τάμτα «Pandora» | Δείτε το εντυπωσιακό music video για το νέο της single!

Τάμτα «Pandora» | Δείτε το εντυπωσιακό music video για το νέο της single!

Η Τάμτα στο πιο dark βίντεο κλιπ της μέχρι σήμερα.

με Παναγιώτης Χασάπης

Δημιουργική, πρωτοπόρος, trendsetter, fashion iconΑυτές είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις οι οποίες μπορούν να περιγράψουν την Τάμτα, μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της pop την τελευταία 20ετία στην Ελλάδα.

Κάθε της καλλιτεχνικό βήμα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο, και χρόνο με το χρόνο η Τάμτα καταφέρνει να αφήνει το δικό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία προτείνοντας νέους ήχους, παρουσιάζοντας εικόνες που εντυπωσιάζουν τους ακροατές που την ακολουθούν πιστά από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Μέσα από το νέο της τραγούδι «Pandora», σε στίχους & μουσική των Teo Pouzbouris & Ody Icons και στο πιο dark βίντεο κλιπ της μέχρι τώρα πορείας της η Τάμτα μιλάει για τον δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους. Μέσα από την τέχνη της μουσικής, η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, αυτή που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του εντυπωσιακού music video ανήκει στον Βαγγέλη Φαντόπουλο.

Το νέο single της Τάμτα με τίτλο «Pandora» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

 Βρείτε το εδώ: https://tamta.lnk.to/PandoraPR

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions