Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα και χωρίς πόδια

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα και χωρίς πόδια

Το πρωί της Κυριακής (20/06/2022) εντοπίστηκε ένα ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια στην περιοχή του Καλοχωρίου

με Έλενα Τσιουρλή

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα ενός ακέφαλου πτώματος, χωρίς πόδια και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε ένας ψαράς ο οποίος εντόπισε τον νεκρό στην θαλάσσια περιοχή  μεταξύ του Καλοχωρίου και της Χαλάστρας και αμέσως μετά ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έφτασαν οι δυνάμεις του Λιμενικού και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την υπόθεση.

Το πτώμα χωρίς κεφάλι και πόδια που βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη φαίνεται να ανήκει σε άντρα, χωρίς να μπορεί όμως να προσδιοριστεί η ηλικία του ενώ μάλιστα φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερού μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Η σωρός μεταφέρθηκε και φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης και οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για άνθρωπο που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του το προηγούμενο διάστημα και τις συνθήκες που έχασε τη ζωή του.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions