Αρχική Τηλεόραση Η Νάντια Μπουλέ & ο Μίνως Θεοχάρης καλεσμένοι του Λάμπρου Φισφή στους “100” – Όλα όσα θα δούμε απόψε

Η Νάντια Μπουλέ & ο Μίνως Θεοχάρης καλεσμένοι του Λάμπρου Φισφή στους “100” – Όλα όσα θα δούμε απόψε

Μάθε τα πάντα για το αποψινό επεισόδιο των "100" στο STAR με τον Λάμπρο Φισφή

με Παναγιώτης Χασάπης

“Οι 100” Ώρα να τα πούμε! Το νέο, πρωτότυπο, διαδραστικό, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand-up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή, ο οποίος υποδέχεται σε κάθε επεισόδιο τρεις “παίκτες” celebrities. Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται κάθε φορά.

Στο “Οι 100”, captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand-up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος. Απόψε, Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 23:15, καλεσμένοι είναι η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Νάντια Μπουλέ, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Μίνως Θεοχάρης με captain τον Ζήση Ρούμπο! Τι προτιμούν οι 100, γεμιστά με κιμά ή χωρίς; Πόσοι από τους 100 έχουν πέσει πάνω σε κολώνα ή δέντρο; Πόσοι από τους 100 πιστεύουν ότι μετά το διαζύγιο πρέπει να δίνεται πίσω το δαχτυλίδι του γάμου;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει! Απέναντι από τους καλεσμένους βρίσκεται μια γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι – αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα – συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom!

Οι 100 αυτοί άνθρωποι, απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις, που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022!

Οι τρεις celebrities καλεσμένοι κάθε εβδομάδα προσπαθούν να προβλέψουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το αποτέλεσμα, που θα δώσουν με τις απαντήσεις τους οι 100. Και έτσι θα αποδείξουν ποιος ανάμεσά τους ξέρει καλύτερα την Ελλάδα του σήμερα! Ταυτόχρονα, τόσο οι ίδιοι όσο και οι 100, αναλύουν με χιούμορ τις ερωτήσεις και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες.

Μια τηλεοπτική εκπομπή που μπαίνει στα σπίτια καθημερινών ανθρώπων και μαθαίνει περισσότερα για τη ζωή τους με την πιο θετική, αισιόδοξη και χιουμοριστική διάθεση για να γελάσουμε δυνατά με τις “άβολες” αλήθειες μας και να κατανοήσουμε, τελικά, καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions