Αρχική Ειδήσεις Κολωνός: Στον ανακριτή οι 3 παιδόφιλοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στον ανακριτή οι 3 παιδόφιλοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Στα δικαστήρια οδηγούνται σήμερα οι 3 παιδοβιαστές της 12χρονης

με Έλενα Τσιουρλή

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι 3 παιδόφιλοι που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα της ανακρίτριας ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Απέναντι τους έχουν να αντιμετωπίσουν την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.
Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους .

Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

35 άτομα στην «κόκκινη λίστα» της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα από 35 άτομα, βιαστές του διαδικτύου, παιδόφιλοι που πήγαιναν στον οίκο ανοχής στο Γκάζι και συνεργάτες – συνεργοί του Ηλία Μίχου βρίσκονται στην «κόκκινη λίστα» της ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν, να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία και να σταλούν στην 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions