Αρχική Τηλεόραση Η σκληρή άποψη του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

Η σκληρή άποψη του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

"Σαπίλα είναι - Σιγά σιγά να γυρίσουν σπίτι τους"

με Παναγιώτης Χασάπης

Στην εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς για το Survivor. Σχολιάζοντας το χθεσινό απόσπασμα με τον τσακωμό των παικτών στην καλύβα, ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε για τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί τελευταία στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής είπε: “Παιδιά, σαπίλα είναι, αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θεωρώ γιατί κάπως τους ξύνει! Ο άλλος χθες δεν έσπασε όλα τα παιχνίδια; Είδα την Κατερίνα Καινούργιου και είδα ότι τα έκανε ρημαδιό και πήρε μια ποινή. Μα, διώξτε τους. Κλείστε το αρχικά. Παιδιά, ακούστε, είναι ένα κοινωνικό πείραμα και έχει βγει το αποτέλεσμα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν άλλο. Δηλαδή είναι μάλλον πολλά τα νεύρα τους”.

Αργότερα πρόσθεσε: “Εγώ δηλαδή πόσες φορές έχω χάσει εδώ πέρα και δεν έχω σπάσει, ας πούμε, το σκηνικό; Που θα μπορούσα. Γιατί όμως τρώω, κάνω το μπάνιο μου, πάω σπίτι μου και ξανάρχομαι. Ο άλλος που είναι εκεί πέρα τρελαίνεται” ενώ κλείνοντας πρόσθεσε: “Εγώ θεωρώ σιγά σιγά να γυρίσουν σπίτι τους. Ας κάνουν μια τελευταία βουτιά. Δηλαδή, δεν είναι πια. Είναι πολύ το πράγμα. Είναι πάρα πολλή η ένταση και ο θυμός. Ήρθε και ο άλλος από το αεροδρόμιο… Εδώ δεν τα παίζετε και τα βλέπω στα άλλα κανάλια. Τους έκανε και εντύπωση που δεν μίλησε”.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε Στο Newsletter

Copyright 2022 © DailyTraffic – Designed & Developed by JDI Web Solutions